Ankracet

Ankracet 2018.

Är nu avslutad och vi arbetar med att fördela pengarna som vi fick in till våra gamlingar vid våra pensionärshem i kommunen.

Vi tackar alla som varit med och bidragit till åtets resultat, ett stort tack!

Till alla de som inte hämtade ut sina vinster från årets Ankrace, kommer vi att använda vid vårt ”Gåbingo”, som vi arrangerar i vid ”Familjedagen” den 1 september.

Den 22 maj ringde vi upp alla de som inte hämtat ut sina vinster i Ankracet och på måndag den 28 maj kommer vi att lämna ut resterande presentkort i Guldsmeden mellan kl. 17:00 och 18:00.

Måndag, tisdag och onsdag delade vi ut vinster i Ankracet. Nu kommer vi att ringa upp de som inte har hämtat ut sin vinst på tisdag den 22 maj och sedan har dessa till den 31 maj att ta ut sina vinster.

Den som inte tagit ut sin vinst den sista maj har därmed gått miste om sitt presentkort då det återgår till arrangören.

Vinstutlämningen pågår fram till den 31 maj. Den som inte har haft möjlighet att hämta sin vinst, får skriva ett mail till Lions för att eventuellt hämta sitt pris senare, dock senast den 31 maj. E-Post: lions.hudiksvall@gmail.com eller till bosse.klingh@gmail.com

Här ser vi vinst utlämnigen i Guldsmeden den 14, 15 och 16 maj.

Här har vi vinnaren av ett presentkort på hockey till hösten vid Glysishallen. Det var ett säsongskort 2018/2019 vid HHC hemma matcher som Elisabeth Persson fick ta emot av Matz Ståby

Här får Lena Basth ta emot sitt presentkort av Matz medans Timo Rauhala ser på.

Den 15 maj satt Rolf och Matz och delade ut vinster i Ankracet

 

 

Rolf och Janne avslutade vinstutlämningen på onsdagen i Guldsmeden.

 


Ankracet var lördagen den 5 maj.

Här finns den, vinnarlistan från racet. Ankracet 2018 Vinarna webben, 2018-05-08

Här kan vi se några bilder från årets Ankrace. I morgon måndag kommer mer info om racet.


Röda Korset har nu avslutat  fem (5) Musikcafeer i Hudiksvall och kommer åter till hösten 2018.

Röda Korset i Hudiksvall hade Musikcafé på Tunbacka hösten 2017.

Det var ca 70-80 personer som kommit till Musikcaféet vid Tunbacka denna eftermiddag, den 2017-11-08 mellan kl. 13:00 och 15:00.

Evy Larsson från Röda Korset i Hudiksvall hälsade alla hjärtligt välkommen till musikcaféet som är det första. Olle Hillström spelade och sjöng för gästerna.

Här kan vi se att det var många som kommit för att lyssna till Olle Hillstöm när han underhöll de gamla på Tunbacka.

Olle är en mycket uppskattad person som underhöll vid Tunbacka. Olle kommer även att vara med vid de andra musikcaféerna vid Ingsta den 14/11, Håsta 20/11, Helenedal 21/11 och Kullen 1/12.


 

 

Nu hoppas vi att vi får inbjudningar till Musikcaféer som anornas i vår kommun under den kommande tiden fram tills i vår. (Skicka meddelande till lions.hudiksvall@gmail.com)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Top
Hoppa till verktygsfältet